Țesături Blackout

Datorită proprietăților lor unice, țesăturile Blackout devin din ce în ce mai populare, nu numai în aplicații profesionale, ci și acasă sau in companii. Oriunde trebuie să limităm cantitatea de lumină, să întrerupem zgomotul sau să menținem un confort termic adecvat, aceste țesături se vor dovedi indispensabile, deoarece niciun alt material nu se poate potrivi funcționalității lor. Din acest motiv, popularitatea lor în aplicațiile casnice a crescut în mod constant.

Ce sunt țesăturile Blackout? Țesăturile blackout sunt țesături opace care opresc lumina,  formata din trei straturi. Straturile exterioare sunt în diferite culori, în timp ce stratul interior este întotdeauna negru. Funcția principală a țesăturilor Blackout este de a întuneca încăperile. Absoarbe până la 90-100% din lumină. Structura în trei straturi a acestei țesături este foarte densă, prin urmare, pe lângă blocarea luminii, Blackout oferă și o barieră termică excelentă. Unele țesături opace au chiar și un certificat ignifugat. Datorită unor parametri tehnici atât de buni, țesăturile Blackout și-au găsit aplicarea în multe domenii. Sunt utilizate în mod obișnuit în hoteluri, teatre, studiouri de muzică, săli de conferințe, case etc.

Draperii blackout pentru acasă. Draperiile opace pot înlocui cu succes perdelele tradiționale sau jaluzelele sau le pot completa perfect. Alegând țesăturile Blackout, aveți o garanție de calitate excelentă. Draperii frumoase cusute din țesături elegante, luxoase, cu o paletă bogată de culori și un design atemporal vor arăta excelent într-un hotel, o sală de conferințe, precum și într-un living sau dormitor.

Dimensiuni tesatura BLACKOUT Pentru a asigura un confort maxim clienților noștri, vindem țesături opace și alte țesături care blochează lumina, atât pe role, cât și pe metru. Role 50 metri liniari, greutate 260g / m2, lățime 150 și role de 30 metri la latime de 300 cm.

Țesăturile originale tip BLACKOUT permit:

  • întuneric in camera
  • izolare fonică
  • protecție împotriva incendiilor (certificat de ignifugare)
  • aspect placut si modern
  • gama diversificata de culori

Exemple de aplicații ale țesăturilor blackout:

  • Întunecarea dormitoarelor și a altor camere
  • Home cinema
  • Săli de conferințe
  • Hoteluri Teatru
  • Studiouri de fotografie și film
  • Studiouri de înregistrare

Mai Jos Aveti Culorile Disponibile Blackout 300 CM Latime

Milk 135
Sand 379
Beige 186
Brown 187
Khaki 180
Grey 412
Grey 220
Grey 436
Black 40
Grey 615
Purple 452
Burgundy 454
Green 475
Light Grey 100
Green 27

Țesături Dimout

Oferta noastră bogată include țesături într-o gamă largă de culori (21 de nuanțe) de la aproape transparente până la asigurarea opririi complete.

Țesături de lux ce imita inul cu irizatii fine de argintiu sau auriu in functie de culoarea de fond.cu transmisie a luminii diferite îndeplinesc cerințele individuale ale clienților noștri oferind intimitate si confort.

Țesăturile Dimout funcționează în mod similar cu cele Balckout, oferind un efect de întrerupere ușor mai slab. 

În zilele toride de vară, draperiile din țesături Blackout si Dimout vor fi cele mai bune. Intunecă și acoperă golurile ferestrelor, balcoanele, terasele mici și verandele. Datorită proprietăților lor, acestea oferă protecție împotriva razelor solare intense și, de asemenea, protejează eficient împotriva temperaturilor ridicate, deoarece nu lasă să intre căldură.

Mai Jos Aveti Culorile Disponibile Dimout 300 CM Latime

L 700
L 701
L 702
L 703
L 704
L 706
L 707
L 711
L 712
L 714
L 720
L 728
L 737
L 740
L 743
L 759
L 762
L 773
L 792
L 797
L 799

Țesături Blackout Velvet 280 cm latime

Tesaturi de lux cu o oferta de 12 culori cu aspect si tuseu de catifea la latime de 280 cm.

Sunt grozave ca jaluzele romane sau draperii decorative. Pot fi utilizate atât acasă (pentru întunecarea și izolarea fonică a dormitorului, a camerei pentru copii sau a sufrageriei), cât și în birou, teatru, cinematograf, hotel, studiouri de înfrumusețare, camere de wellness și spa, centre medicale. Aceste tesaturi își vor îndeplini perfect sarcina în studiouri de înregistrare, fotografie și film, camere negre fotografice sau camere de ascultare. Un spectru larg de aplicații ne oferă posibilități practic nelimitate de adaptare și ajustare a țesăturii la nevoile sau cerințele noastre. Indispensabil în pregătirea sălilor de conferințe, săli în care se țin simpozioane, întâlniri științifice, seminarii, grupuri de discuții. De neegalat ca parte a propriului tău home cinema. Acestea asigură un confort ridicat de utilizare, fiind în același timp durabile și puternice, precum și delicate și subtile în percepție. Acestea oferă un sentiment de siguranță și intimitate, precum și posibilitatea de a pregăti toate camerele utilitare la cel mai înalt nivel. Acestea nu necesită o cantitate semnificativă de timp dedicat procesului de întreținere. Este ușor să îndepărtați murdăria și să păstrați forma originală chiar și după spălare sau călcare repetată. Acestea adaugă confortul și intimitatea interiorului, fără a reduce suprafața reală a camerelor. Se potrivește perfect cu orice cameră de acasă, precum și cu spații de birouri sau spații utilitare. Dormiți într-o cameră cu perdele sau jaluzele opace oferă o odihnă profundă și autentică, în timp ce întâlnirile în camere decorate folosind aceste țesături se desfășoară lin într-o atmosferă armonioasă. Țesăturile opace sunt un pic de lux pe care îl meritați! Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră.

 

Mai Jos Aveti Culorile Disponibile Pentru Velvet 280 cm

V 415
V 426
V 431
V 434
V 440
V 441
V 448
V 449
V 455
V 482
V 491